Wedstrijdverslagen

De uitwedstrijd tegen Haaglanden, een wedstrijd waarvan we blij waren dat we deze zo vroeg al in het seizoen mochten spelen. De hal mist sfeer, het publiek bestaat grotendeels uit demente bejaarden en de hele hal is gemaakt van beton. Helemaal mooi dus, maar dat weerhoudt ons er natuurlijk niet van om alsnog lekker te ballen.

Als er een wedstrijd is waar halsreikend naar uit werd gekeken, dan was het wel de partij bij Protos. Volle tribunes, trommels en altijd veel sfeer; kortom een fantastische gelegenheid om je tegenstander van de mat te spelen. Echter, deze jaargang heeft Protos een uitstekend team dat vol voor het kampioenschap gaat. Daarnaast hadden ze de wedstrijd verplaatst naar een inhaaldag, waardoor sommige niet los konden gaan op een ADE feestje. Er verscheen dan ook een tot op 't bot gemotiveerd VVA.
De selectie kon niet rekenen op de vliegende acties van Alexis, die in Curaçao verbleef. Wel werd het team versterkt door Lodewijk, die haarfijn demonstreerde wat servicedruk inhoudt.

Op zaterdag 7 oktober mocht VV Amsterdam tegen de Kaasmeisjes uit Huizen spelen. Het was een regenachtige dag en bijna het hele team (ook de coaches) kwamen geheel doorweekt een voor een te laat binnendruppelen. In ons team is vorig seizoen de regel ingevoerd dat alle laatkomers (ook de coach) een sessie kontje-kick moeten ondergaan. Voor de leken onder ons: het hele team mag dan twee keer per persoon zo hard mogelijk een bal tegen de kont van de ongelukkige laatkomer schieten. Gelukkig zijn we allemaal volleyballers en wordt er niet zo vaak raak geschoten.