Wedstrijdverslagen

Het is weer tijd voor een wedstrijdverslag. Afgelopen zaterdag mochten wij aantreden tegen het tot dan toe zich op de derde plek bevindende US HS1. Vol goede moed kwamen we allemaal, zowaar op tijd, binnen en werd er het gebruikelijke bakkie pleur gedronken en de weekendplannen besproken.

Als er een wedstrijd is waar halsreikend naar uit werd gekeken, dan was het wel de partij bij Protos. Volle tribunes, trommels en altijd veel sfeer; kortom een fantastische gelegenheid om je tegenstander van de mat te spelen. Echter, deze jaargang heeft Protos een uitstekend team dat vol voor het kampioenschap gaat. Daarnaast hadden ze de wedstrijd verplaatst naar een inhaaldag, waardoor sommige niet los konden gaan op een ADE feestje. Er verscheen dan ook een tot op 't bot gemotiveerd VVA.
De selectie kon niet rekenen op de vliegende acties van Alexis, die in Curaçao verbleef. Wel werd het team versterkt door Lodewijk, die haarfijn demonstreerde wat servicedruk inhoudt.

De uitwedstrijd tegen Haaglanden, een wedstrijd waarvan we blij waren dat we deze zo vroeg al in het seizoen mochten spelen. De hal mist sfeer, het publiek bestaat grotendeels uit demente bejaarden en de hele hal is gemaakt van beton. Helemaal mooi dus, maar dat weerhoudt ons er natuurlijk niet van om alsnog lekker te ballen.