Wedstrijdverslagen

Het is zaterdagmiddag, het zonnetje scheen en we mochten aantreden tegen de laatste van de top drie binnen vier wedstrijden. Zaanstad had er vorige week aan moeten geloven en twee wedstrijden daarvoor was Inter Rijswijk de klos. We hadden dus genoeg vertrouwen en hadden nog een hoop goed te maken na de blamage in Huizen.

Matchday! Uit tegen US. Lekker in eigen stad, maar dan aan de verkeerde kant van het water. Een kans om iets recht te zetten voor de verloren thuiswedstrijd eerder dit seizoen. Na drie overwinningen op een rij gingen we met vertrouwen deze wedstrijd in, alleen was daar in de eerste set niet veel van te zien. Moeite in de pass, problemen aan het net als de pass er wel lag, en te weinig servicedruk leverde een 19-25 nederlaag op.

Zaterdag 25 maart. Matchday. We reizen af naar Koog aan de Zaan om in het Topsportcentrum aan te treden tegen de koploper en kampioen van de laatste jaren Zaanstad H3. Een team vol oud-eredivisie spelers die niet meer hoger willen spelen dan de tweede divisie, en daarom na al die kampioenschappen nog steeds op hetzelfde niveau actief zijn.

Zondag middag, tijd voor weer een wedstrijdverslag. Gisteren mochten we aantreden tegen de tot dan toe nummer 1, Inter Rijswijk.
In onze inmiddels tweede thuishaven begon het feestje. Voordat de wedstrijd ook maar begonnen was kregen we namelijk de mededeling dat onze coach zijn shirt vergeten was, staan dus. Heerlijk, vind ik leuk!