Daar gaan we dan, laatste wedstrijdverslag van het seizoen.
Zaterdagmiddag half 4, Heren 1 komt binnen druppelen in de hal waar het moet gaan gebeuren. De laatste wedstrijd van het seizoen! De voorbereiding was anders dan anders want om 1600h moesten eerste 25 kids vermaakt worden met een clinic die gegeven werd door H1 en VV Amsterdam Dames 1. Echter het hoogtepunt van de dag moest nog komen, schieten op Guido en natuurlijk het samba volleybal tegen Woerden.

De eerste wedstrijd tegen Woerden verliep niet heel soepel en met krap aan 3-2 winst moest er natuurlijk wat recht gezet worden. Woerden had deze zomer doorgetraint op oa de service en hadden aspiraties om kampioen te worden. Deze droom bleek al gauw vervlogen en dat is ook terug te zien op de ranglijst.

De wedstrijd begon en met het publiek op de banken en achter het raam begon de dans. Het bleek al snel dat in de eerste set Woerden geen enkele kans had deze wedstrijd en dat er niets te halen was voor hun in Amsterdam. Met een hoge service druk vanaf onze kant en met heerlijk combinatie spel gaven we Woerden een lesje in volleybal.
Set 2 en 3 waren niet heel veel anders dan de eerste set. Woerden begreep eindelijk hoe het spelletje in elkaar zit en hoe het gespeeld moet worden. Dat doortrainen in de zomer heeft niet de vruchten af geworpen waarop gehoopt was. Wat natuurlijk het mooiste moment van de 3e set was, was het moment dat Thomas eindelijk zijn rentree gemaakt heeft na een jaar lang blessureleed.

Toen set 4. Het seizoen was dus winnend af gesloten, maar als die laatste set verloren zou worden dan ga je toch met een kater naar boven. En dan niet eentje die de meeste van ons waarschijnlijk nu op deze zondag hebben. Deze set kwam er iets meer klad in het spel, het concentratieniveau ging omlaag en Woerden is een aantal keer langszij gekomen. Dit werd gelukkig aan het einde van de set weer recht getrokken door een service serie van Lo en het seizoen werd afgesloten op een Samba waardige manier. Op een rally-pass van Guillaume(!!!) sloeg Ruben een viertje ongenadig hard binnen en konden we aan het bier. 4-0!

Dit was het einde van een raar en moeilijk seizoen, maar we hebben het mooi afgesloten met een winningstreak van 8 wedstrijden. Oa Zaanstad, de kampioen Inter-Rijswijk, PDK en Spaarnestad hebben een nederlaag moeten incasseren. Het afsluitend feestje en de daarbij behorende loterij (deze was 100% doorgestoken kaart!) waren een heerlijk manier om de dag af te sluiten en ik ga er vanuit dat de meeste nu brak op de bank liggen, ik in ieder geval wel! Tot volgende seizoen!