Wat was het weer een wedstrijd,

op zaterdag 30 september 2017 was de wedstrijd van het jeugdige sprankelende team VV Amsterdam HS1 vs oud 1e divisie team VC Wik Groot Ammes HS1. Het beloofd dus een pot te gaan worden met bloed zweet en tranen en trillende stembanden. Dat was op te merken toen we de eerste set verovert hadden met een stand van 25 - 23 door veel kabaal te maken en kei hard te werken,

Tijdens set 2 ging er helaas wel wat mis. Helemaal aan het einde van de set moest een wisselspeler even water halen... dit was te horen we konden het niet aan, wetende dat we 1 van ons team misten. We trokken aan het kortste eind met een stand van 25-27 voor Wikkie.

Nadat onze coach Thomas ons een harde maar toch inspirerende toespraak had gegeven, kwamen we weer vol vuur het veld in gelopen. Wederom hard gewerkt en geschreeuwd, weliswaar iets minder hard omdat we al bijna schor waren. Toch bleef het gevoel en we pakten de set met een stand van 25-20

Set 4 wil ik het niet over hebben die won Wikkie weer (om het spannend te houden.. of laten we maar zeggen dat we alles uit de contributie willen halen...)

Enfin, de 5e set moest gespeeld worden. We zijn er ingegaan met alles wat we nog overhadden en de wisselspelers die er tijdens de wedstrijd in zijn gewisseld, hebben laten zien aan de basis spelers dat ze bang voor hen moeten zijn. De rest heeft laten zien dat we niet klein te krijgen zijn zonder een lang heftig gevecht. MET 15 - 11 HEEFT VVAMSTERDAM WEDEROM EEN WEDSTRIJD VERZEGELD JEEEEEJ HEEEEUUUJ WWOOOEEEEHHH ''kuch kuch''. We konden eindelijk de keel verzachten met een welverdiend koud biertje. Iedereen was blij en gelukkig! behalve Wikkie die gingen met de trekker weer naar huis. groetjes!

De volgende wedstrijd is wederom een thuiswedstrijd. 7 oktober spelen we tegen PDK Huizen, een team waar we tot op heden 1-1 tegen staan. We zien jullie graag op de tribune en anders bij de introductieborrel van VVA. Tot zaterdag!