Zaterdag 18 november, gameday tegen Zaanstad H3. Zoals voor elke wedstrijd beginnen we altijd met een goede hoeveelheid koffie en cola in ons mik, om vervolgens de sterren van de hemel te kunnen spelen. Aangezien ik persoonlijk thuis ook al wat koffie op had, moest ik voorafgaand aan de wedstrijd al 4 keer moeilijk nodig schijten. Dit was een uitermate lekker begin...

Anyhoe, we begonnen erg zwak aan de wedstrijd. De scherpte was er simpelweg niet. Er werden ontzettend veel fouten gemaakt, wat niet ten goede kwam voor onze mentale gesteldheid. Gelukkig lag onze servies-pass wel goed, eigenlijk de hele wedstrijd wel, waardoor we de 1e set konden pakken. Met een eindstand van 25-18 mochten we van kant switchen.

Na de altijd wijze woorden van onze coach hadden we nog voor de 2e set unaniem besloten dat we het niet zo ver hadden moeten laten komen en dat we gewoon ons eigen niveau moesten gaan neerzetten. Dit gebeurde gelukkig ook!! Oh nee toch niet... Ons spel was weer aardig triest. We hebben in eerdere wedstrijden laten zien dat we beter kunnen, maar dat kwam er deze pot gewoon echt niet uit. Ondanks ons ontzettend lelijke spel, wonnen we toch ook gewoon de tweede set met opnieuw 25-18. Hoe? Vraag dat maar aan Zaanstad heren 3.

Hoeveel sets moet ik nog toelichten? Nog twee. Ik zal die erg kort houden.
Set 3 en set 4 verliepen precies hetzelfde als set 1 en 2. Lelijk volleybal van beide kanten, waarbij wij de sets wonnen. Set 3 eindigde in 25-21 en set 4 eindigde in 25-22. Uiteindelijk dus 4-0 winst, wat qua punten natuurlijk fantastisch is, maar de manier waarop was wel echt om te janken. Persoonlijk hecht ik meer waarden aan mijn 4-0 winst tegen de wc. Dat was wel echt gaaf.

Joe hai