Jeugd

Vanwege grote animo heeft de jeugdcommissie op dit moment helaas een stop moeten zetten op de aanmeldingen voor nieuwe jeugdleden. We zouden graag alle Amsterdamse kids die geïnteresseerd zijn in volleybal willen laten proeftrainen, maar hier is op dit moment onvoldoende capaciteit voor. Het is nog onduidelijk wanneer de inschrijvingen weer geopend worden, hou hiervoor de website in de gaten.

Aan het einde van vorig seizoen, toen de trainingen al een tijdje afgelopen waren, is er nog een activiteit voor de jeugd georganiseerd. En niet was niet zomaar een activiteit, maar het jeugdkamp! Op zaterdag 16 juli werden de deelnemende jeugdleden verwelkomt in de accommodatie van scoutingvereniging Elfregi in Amsterdam. 

Het seizoen is al bijna afgelopen. Dat is toch saai, moeten we weer een hele zomer wachten! We gaan het jaar daarom goed afsluiten door met z’n alle op jeugdkamp te gaan! Zijn jullie er klaar voor? Hebben jullie er zin in?! Meld je dan snel aan.

VV Amsterdam kijkt ernaar uit u en uw kind(eren) welkom te heten bij de leukste volleybalvereniging van Amsterdam. Meld u nu aan voor 2 gratis proeftrainingen en raak ook verslingerd aan de sport. 

Proeftrainingen
Made with BreezingForms for Joomla!® by Crosstec