parallax background

VOLLEYBAL VERENIGING AMSTERDAM

Over VVA

Welkom bij Volleybal Vereniging Amsterdam! Wij zijn niet alleen de grootste, maar ook de gezelligste volleybalvereniging van Amsterdam (en omstreken). Ben je een ervaren volleyballer, of wil je iets nieuws uitproberen? Zeven jaar, of zeventig jaar oud? Voor iedereen hebben wij een geschikt team. Daarnaast organiseren we veel leuke activiteiten en feesten door het jaar heen, en is het na de thuiswedstrijden altijd gezellig in de kantine van de Blauw Wit. Daar wil je toch ook bijhoren?

Meer weten? Neem snel contact met ons op!

WAT HEEFT
VVA ALLEMAAL TE BIEDEN

parallax background

Teams op elk niveau

Van tweede divisie tot zesde klasse.

Naar teams

Jeugd

Naast senioren heeft VVA ook de grootste jeugdafdeling van Amsterdam. Van CMV niveau 6 tot A-jeugd, voor elk kind is er een geschikt team met leuke teamgenoten en ervaren trainers!

Naar jeugd

Feesten en activiteiten

Naast trainingen en wedstrijden organiseert VVA ook een heleboel andere activiteiten. Wat dacht je van een verenigingsweekend, diner rouler of 2x2 toernooi, om nog maar niet te spreken over de legendarische feestjes?

Naar activiteiten

Mei 2020